- Col·legiats/des: 0€
- No col·legiats/des: 0€
En aquesta sessió online, que porta per títol "L'escala de valoració sociofamiliar TSO. Una eina per a l'avaluació del risc social en gent gran", es presentaran els principals resultats del projecte d’actualització, millora i validació de l'escala de valoració sociofamiliar per al seu ús en treball social, en contextos socials i sanitaris amb gent gran. El resultat d’aquest projecte és la Escala TSO, un instrument objectiu de valoració de risc de persones grans que compleix totes els condicions metodològiques de validesa i fiabilitat necessàries per permetre a les treballadores i treballadors socials la priorització d’intervencions i l'orientació sobre les àrees claus per les quals iniciar la seva acció professional.
La xerrada, que comptarà amb la benvinguda per part de Laura Morro, membre de la Junta de Govern Ampliada del Col·legi i referent de la Comissió de Salut, la duran a terme les autores i autors de l'Escala TSO:
- Víctor M. Giménez-Bertomeu, treballador social. Departament de Treball Social i Serveis Socials. Grup d’investigació sobre Treball Social i Serveis Socials. Universitat d'Alacant.
- Eva Rovira-Soler, treballadora social. Serveis Socials bàsics de l'Ajuntament de Centelles (Barcelona). Grup de recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (UVIC).
- Núria Viñas-Segalés, treballadora social. Consell Comarcal de Osona (Barcelona). Coordinadora tècnica de l’Àrea de Promoció Autonomia i d’Atenció a la Dependència. Consorci Serveis Socials Osona.
- Carme Guinovart-Garriga, treballadora social. Hospital de la Santa Creu de Vic (Barcelona). Grup de recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (UVIC).
La sessió començarà a les 17:30h i es podrà seguir a través del nostre canal de Youtube. El mateix dia de la xerrada rebreu l'enllaç per poder connectar-vos a la sessió.
Condicions
La inscripció serà vàlida una vegada s’hagi realitzat el pagament de l’import total del curs/taller/jornada i que es podrà realitzar amb les següents modalitats:
- A través del web amb targeta de crèdit i/o dèbit.
- Per transferència bancària al número de compte de La Caixa ES45-2100-4767-40-0200028082, indicant nom de l’alumne i del curs/taller/jornada. Per als pagaments realitzats a través del caixer automàtic, s’haurà d’introduir el codi d’entitat 0165460.
Les col·legiades que s’inscriguin a una formació subvencionada i no la finalitzin amb un 80% d’assistència, no es podran inscriure a cap altre curs d’aquest tipus en el termini d’un any. Encara que la formació no té cost per a la persona inscrita, des del Col·legi s’inverteixen uns recursos per dur-la a terme i , a més, hi ha persones en llista d’espera interessades en accedir al curs i que podrien haver aprofitat la plaça. Per això, us preguem el màxim compromís a l’hora de realitzar aquestes formacions.
Les anul·lacions d’inscripcions s’hauran de comunicar al Departament de Formació a través del correu electrònic: atenciocolegial@tscat.cat. Les anul·lacions comunicades durant els cinc últims dies abans de l’inici del curs/taller/jornada, o una vegada iniciat aquest, comportaran la pèrdua del 100% de l’import.
El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats i no es farà responsable de les despeses que puguin ocasionar aquestes possibles modificacions. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs /taller/jornada, si considera insuficient el nombre d’inscrits. En aquest últim cas, es retornarà l’import de la inscripció. En finalitzar el curs/taller/jornada, si s’ha fet un mínim del 80% d’assistència, es lliurarà el certificat d’assistència.
En el cas de les col·legiades en atur que s'inscriguin hauran de presentar el Certificat integrat de l'OTG (NO document dardo). Descarrega't les instruccions per sol·licitar aquest certificat.