Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Jornada "Pensar, Crear, Resistir. Com prevenir els extremismes violents a Catalunya?"

La jornada Pensar, Crear i Resistir vol ser un espai de debat i intercanvi entre institucions i societat civil per a l’elaboració d’una resposta comuna i coordinada entre els diferents actors de la societat catalana per a la prevenció dels extremismes violents en totes les seves formes.

L’acte serà inaugurat per l´Il·lm. Sr. Marc Serra, Regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona, l´Hble. Sr. Chakir al Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Hble. Sr. Alfred Bosch, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Inscripció previa aquí.

Data i hora:
24/01/2020
10:00
Lloc:
Casa de la Convalescència (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona)
CURS Iniciació a l'Enfocament Basat en Drets Humans

El pròxim 28 de gener a laFede tindrà lloc el curs curs sobre el marc conceptual de l’Enfocament Basat en Drets Humans (EBDH).

Aquest curs és de nivell bàsic i està dirigit a personal tècnic i voluntari d’entitats federades o no federades, vinculades a drets humans, pau, migració, cooperació internacional, acció social o justícia global en general.

La inscripció és gratuïta però obligatòria, i us heu d’inscriure a federacio@lafede.cat

Data i hora:
28/01/2020
16:00
Lloc:
Lafede.cat (C/Carrer de les Tàpies, 1)
Presentació de la Unitat d'Atenció a Víctimes amb Discapacitat Intel·lectual (UAVDI)

El pròxim 11 de febrer tindrà lloc la presentació de l'UAVDI, amb la intervenció de representants de Fiscalia, Cos de Mossos d'Esquadra, Advocats, Serveis Socials i familiars, així com autoritats de l'Administració Pública. El mateix serà conduït per la periodista i col·laboradora de TV3 Cristina Puig.

Per tal formalitzar les inscripcions s'ha d'enviar un correu electrònic al següent enllaç.

Data i hora:
11/02/2020
18:00
Lloc:
Col·legi d'Advocacia de Barcelona (ICAB) - C/ Mallorca, 283
Afrofòbia - Subvencions 2020 de Nacions Unides

Ja comptem amb informació sobre la convocatòria de subvencions de Nacions Unides destinada a projectes que treballen pel reconeixement, justícia i visibilització de persones afrodescendents. Data límit de sol·licituds 1 de març de 2020.

Per més informació consultar l'enllaç.

Data i hora:
01/03/2020
09:00
14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

El 13 i 14 de març de 2020 se celebren les 14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, aquestes jornades estan adreçades a tots els professionals del sector de les residències de gent gran, així com a tots aquells professionals que puguin estar interessats.

Per accedir a tota la informació fer clic aquí.

Data i hora:
13/03/2020
08:00
Lloc:
Espai Pujades 350 (C/Pujades, 350)
X Jornada Tècnica BCN Salut Mental

BCN Salut Mental celebra la seva X Jornada Tècnica Anual amb el títol "Promoció de bones practiques en salut mental: Re-evolucionem el model?". 

En aquesta jornada tindreu l'oportunitat de conèixer diferents models d'atenció en salut mental a través de tres experiències nacionals: la Dra. Mari Fe Bravo, cap de servei de psiquiatria, psicologia clínica i salut mental de l'Hospital Universitari La Paz (HULP) a Madrid, el Dr. José Carmona, director del III Pla Integral de Salut Mental de la Junta d'Andalusia i el Dr. Ander Retolaza, cap de la Unitat d'Atenció Primària en Salut Mental de Basauri - Galdakoa, País Basc.

En la jornada també es presentaran els resultats del projecte guardonat en el I Premi Dr. Pep Fàbregas i es realitzarà l'entrega del II Premi Dr. Pep Fàbregas. A la tarda tindran lloc quatre tallers simultanis basats en experiències rellevants que s'estan desenvolupant en entitats de BCN Salut Mental.

Formulari de inscripció.

Data i hora:
19/04/2020
08:30
Lloc:
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig Bonanova, 47)
Congrés Mundial d'Hospitals 2020

S’ha obert el període per presentar projectes per al 44 World Hospital Congres a Barcelona 2020.

Sota el lema: People on board, transforming healthcare el congrés proposa un ampli ventall de tracks sota els quals us proposen que presenteu projectes i experiències.

Ara (termini 31 de gener) només cal redactar la proposta en aquest document de 500 paraules, de forma atractiva i que expliqui les potencialitats de la vostra proposta de cara a l’avaluació del comitè científic, i si el projecte és acceptat, es disposarà de temps per a preparar la presentació concreta de cara al dia del congrés.

Per més informació consultar l'enllaç.

Vídeo en català.

Data i hora:
03/11/2020
09:00
Lloc:
Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671)
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial