Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Premis ADR Justícia 2021

El Departament de Justícia ha convocat els Premis ADR Justícia 2021.

Els Premis s’atorguen el Dia Europeu de la Mediació, en un acte solemne presidit pel conseller o la consellera de Justícia, i premien la millor tesi doctoral en l’àmbit de la mediació i els ADR, el millor treball de recerca de final de grau o de màster homologat pel Centre de Mediació de Catalunya i les millors experiències pràctiques impulsades tant per qualsevol administració pública com per qualsevol entitat, professional o empresa privada.Les bases dels Premis ADR Justícia es poden consultar en aquest enllaç i, fins al 18 de maig, es poden presentar candidatures. El tràmit és telemàtic i es pot fer des d’aquest altre enllaç.

Data i hora:
18/05/2021
09:00
Webinar Convivència ADR i Pandèmia

Els propers dies 10 i 24 de maig de 16.00 a 17.30 hores tres expert/es aportaran en aquest webinar les seves reflexions envers com la Pandèmia ha transformat la intervenció en conflictes i en la convivència.

Es farà en forma de col·loqui on les persones inscrites podran fer aportacions i preguntes directament als experts convidats.

Es desenvoluparà mitjançant plataforma zoom.

El preu per cada sessió és de 10€ i si us inscribiu a les dues el preu total és de 15€.

Per inscriure’s cal omplir el formulari que trobareu a l'enllaç següent: Gestor d'inscripcions 

Aquesta formació està reconeguda com a formació continuada pel Centre de Mediació de Catalunya.

Data i hora:
24/05/2021
16:00
Colaboración proyecto EU-Erasmus+

El proyecto “JUSTISIGNS 2: Empoderar a las víctimas de violencia de género a través de la formación para agentes” (2019-2022), es un proyecto europeo que tiene por objeto mejorar el acceso a los servicios de asistencia a víctimas de violencia de género (VG) a través de la sensibilización y la formación de las y los profesionales, centrándose en las barreras comunicativas. El proyecto está financiado por el programa Erasmus+ y las entidades que lo conforman son la Universidade de Vigo (Galicia), Heriot-Watt University (Escocia), Trinity College Dublin (Irlanda), en colaboración con Dublin Rape Crisis Centre, European Union Deaf, y An Garda Síochána (policía irlandesa).

Para los objetivos del proyecto, es crucial contar con respuestas a un cuestionario diseñado para profesionales que trabajan o han trabajado alguna vez con víctimas de VG que sean sordas / inmigrantes o solicitantes de asilo. El cuestionario incluye preguntas sobre las formas del intercambio comunicativo, sobre formación y también sobre lo que consideran necesario para mejorar esa comunicación.

El cuestionario está disponible online en un link seguro y cumple todos los requerimientos éticos, de protección de datos y anonimato establecidos por la legislación vigente. El enlace estará disponible hasta el 31 de mayo de 2021.
https://form.jotform.com/210691070893356
 

Data i hora:
31/05/2021
09:00
INTRODUCCIÓ A LA SALUT MENTAL INFANTOJUVENIL. CONCEPTES BÀSICS I EINES D’ABORDATGE

El curs està adreçat a estudiants de disciplines relacionades amb el món de l’infant, professionals en exercici i a totes aquelles persones interessades a adquirir uns coneixements bàsics del fenomen del maltractament i l’abús sexual infantil.

Inscripció

Data i hora:
05/07/2021
08:30
Lloc:
Plataforma online
Podem Ser Agents de Canvi Davant del Maltractament i l’Abús Sexual Infantil? Passem a l’Acció! (10a Edició)

El curs està adreçat a estudiants de disciplines relacionades amb el món de l’infant, professionals en exercici i a totes aquelles persones interessades a adquirir uns coneixements bàsics del fenomen del maltractament i l’abús sexual infantil. 

Inscripció

Data i hora:
05/07/2021
08:30
Lloc:
Plataforma Online
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial