La Delegació de Terres de l'Ebre del Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col.legi d'Educadores i Educadors Socials i l'Il.lustre Col.legi d'Advocats i Advocades de Tortosa, organitzarem un webinar conjunt el proper dijous 29 d'abril de 2021 a les 17:00h.  
 
Programa

17:00h Presentació institucional

  • Caterina Cortés Sabaté, vicedegana de la Delegació del Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya a Terres de l'Ebre (TSCAT). 
  • Marta Martínez Gellida, degana de l'Il.lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa (ICAATOR).
  • Francesca Ferrari Rebull,  vicepresidenta del Col.legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). Educadora Social, Pedagoga i Mediadora. Coordinadora de Parentalitat.
  • Anna Suàrez Bellot, presidenta del Centre de Mediació de Dret Privat de les Terres de l’Ebre (CEMTE).

17:15h Ponències sobre la mediació a càrrec de:

  • Ana Valera, advocada i mediadora de l’assessoria jurídica del Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC).
  • Francesc Reina, educador i pedagog social. Membre de la comissió de Mediació al CEESC. Ha treballat com a referent a l'Equip d'Atenció a persones sense sostre a l'Ajuntament de Badalona i actualment es tècnic de Participació Ciutadana en la relació amb entitats associatives.
  • Artur Roman,  treballador social i membre de la Comissió de mediació del TSCAT. La seva aportació es basarà en tractar les mediacions quan a la taula seu una persona amb una patologia mental, discapacitat o es tracta d'un infant o adolescent.

18:00h Taula Rodona 
Amb la participació dels i les ponents i dels i les assitents

La inscripció a la xerrada és obligatòria. Uns dies abans rebreu l'enllaç al vostre correu per poder accedir-hi a travès de la plataforma GoToMeeting.

Us hi esperem a totes i a tots!!!