Data: 4 de maig de 2021 de 11 a 13 hores

Formació exclusiva per persones col·legiades

La situació que estem vivint ens està portant a plantejar-nos noves estratègies en la recerca de feina. En aquest taller, a banda de revisar les fórmules habituals, farem una ullada a d’altres que estan apareixen i que haurem de tenir present.

Adreçat:

Col·legiades i col·legiats que estiguin en situació de recerca de feina o de canvi professional i que vulguin millorar les seves eines de recerca. Repassarem les eines habituals i parlarem d’altres que us puguin ajudar a adaptar-vos a la nova realitat.

Programa:

T'ajudem a conèixer els aspectes més importants que comporta la recerca de feina i com estar millor preparats en la nova situació:

· 1 consell per ajudar-te a planificar la recerca de feina

· 3 consells per millorar el teu CV

· 3 consells per a optimitzar els canals de recerca

· 3 consells per a tenir èxit en les entrevistes de selecció

Metodologia:

La sessió es realitzarà a través de connexió en directe amb la docent, els grups són reduïts (màxim 12 persones) per garantir una participació pràctica de les assistents.

Les persones inscrites rebreu per correu electrònic les indicacions per connectar-vos a la sessió el dia de la formació.

 

 

Una activitat gratuïta no significa que no tingui valor. Des del TSCAT s’inverteixen recursos humans i econòmics per dur-la a terme. Si us inscriviu, però finalment no podeu assistir-hi, és necessari que ens aviseu. La vostra plaça podrà ser assignada a una altra persona. Gràcies.