La Delegació de Lleida del Col·legi organitzarà, el 10 de juny, un acte de presentació dels dos primers Monogràfics d'Història del Treball Social, editats i publicats recentment pel Seminari Permanent d'Història del Col·legi

Les publicacions que es presentaran són el monogràfic 1 "Inicis del treball social als hospitals de Catalunya", coordinat per Glòria Rubiol; i el monogràfic 2 "Treball Social Comunitari a Catalunya de 1960 a 1980. Una aportació històrica", de les autores Teresa Casanovas Garcia, M. Montserrat Plans Ferrer i Rosa Romeu Tarragona.

L'acte, que es farà a les 18h al claustre de l'Acadèmia Mariana (Carrer Acadèmia, 17, de Lleida), comptarà amb l'obertura per part de la nova vicedegana de la Delegació, Irene Gardeñes, i estarà presentat per l'anterior vicedegana, Núria Trepat, i l'anterior secretària de Junta, Montse Burgués. La presentació dels monogràfics anirà a càrrec de Carme Tobella, Miracle Llorens, Inma Montull i Carmen Vara, col·laboradores d'aquestes publicacions.  

Les i els assistents podran endur-se un exemplar d'aquests monogràfics i, a més, podran visitar el recinte de l'Acadèmia Mariana (oratori, paranimf i les sales de teatre i cinema). 

La inscripció és obligatòria (aforament limitat).