Certificat ISO

El Col·legi disposa del Certificat de Qualitat ISO 9001:2015, que ens situa en l'excel·lència en la gestió a través d'aquest sistema internacionalment reconegut. 

L’abast de la certificació inclou diversos processos del Col·legi com són la col·legiació, els serveis de formació i activitats, el servei d'orientació i borsa de treball, la consultoria professional i jurídica i les comissions i grups de treball i està implantada tant a la Seu Central com a les diferents Delegacions.

L’entitat certificadora és Bureau Veritas, entitat acreditada per ENAC i amb un ampli recorregut nacional i internacional.

Política de qualitat 

La Junta de Govern del Col·legi expressa en la seva Política de Qualitat els principals compromisos adquirits i ratificats per la pròpia Junta de Govern i aplicats pels òrgans de gestió, que garanteixen el compliment dels objectius que tenim com a entitat, vers la satisfacció de les nostres col·legiades i col·legiats, la millora continua dels nostres processos, així com de les parts interessades amb les que ens relacionem en la prestació dels serveis col·legials i de representació social.

 

Política de Qualitat