Esteu aquí

Encara no t´has col·legiat?

Ubicació TSCAT Barcelona
C/ Portaferrissa, 18, 1r 1a
Barcelona
Dates de realització
Inici: 28 febrer 2019
Fi: 04 desembre 2019
Horari: 17 a 19
Durada: 16 hores
Mínim de participants:
10 participants
Import
  • Col·legiats/des:
    120.00€
  • No col·legiats/des:
    148.00€

Supervisió grupal per a mediadores/mediadors

Dates: 4 de març, 1 d’abril, 6 de maig, 3 de juny, 9 de setembre, 7 octubre, 4 novembre i 4 de desembre de 17 a 19 hores

Espai grupal de treball entorn la pràctica professional en Gestió Alternativa de Conflictes (GAC)  i  Mediació .

Aquest és un espai d’anàlisi i reflexió de la practica professional que té per objectiu la millora de la praxis dels Mediadors/res a través de  l’intercanvi i l’aprenentatge de coneixements tècnics i metodològics constitutius de les bones pràctiques. Alhora és un espai de suport i  assessorament professional entorn els reptes i  les dificultats de l’exercici professional.  

Aquest espai és per a  mediadores  i mediadors que vulguin ser supervisades.

Constarà de 8 sessions, de dues hores cada una, amb un total de 16 hores lectives.

Formació acreditada pel Centre de Mediació del Dret Privat de la Generalitat de Catalunya

Opinions d’algunes de les participants del curs anterior:

“La supervisión para mi ha sido espacio creativo y de aprendizaje, de formación continuada. La ventaja y utilidad es que es un traje a medida” Carmen Solanes, Mediadora.

“La supervisió ha estat un espai de co-aprenentatge. Una trobada de persones mediadores que ens hem entregat amb sinceritat per tal de ser millors professionals. Hem aportat la nostra experiència i vivència de la pràctica quotidiana. L'acompanyament que ha fet n'Eva Noguera ha estat excel.lent; respectuós amb les persones i rigorós amb l'exercici professional, engrandint el coneixement i descobrint noves tendències, i sobretot, molt proper. El col.legi professional i el seu personal: un luxe. Han facilitat tot el necessari per sentir-nos com a casa. No es pot demanar més “ Maria Amengual, Mediadora.

“Un espai creatiu, per aprendre, d'ajuda mutua, de confiança i en definitiva ideal pel creixement professional” Julia Puig, Mediadora.

Preu col·legiats/des:
120.00€
Preu no col·legiats/des:
148.00€

Eva Noguera

Mediadora i Treballadora Social. És mediadora de conflictes en l’àmbit públic i privat de tipus comunitari, familiar i organitzacional. És Fundadora i Directora de EsMediacio, Gestió Integral de Conflictes, entitat que presta serveis de Mediació i  gestió pacífica de conflictes. Formadora en l’àmbit de la Mediació i Gestió de Conflictes en diversos espais universitaris, professionals i civils. És coordinadora del Postgrau de Gestió de Conflictes i Mediació Familiar de la UVIC i el TSCAT. Supervisora d'equips i professionals de la intervenció social i la Mediació.

Per a inscriure’t has d’estar registrada/registrat a la web

·        Si ja has fet amb anterioritat el registre a la pàgina web del Col·legi, clica aquí per identificar-te.

·        Si ets persona col·legiada/precol·legiada i encara no t’has registrat a la pàgina  web del Col·legi,  clica aquí.

·        Si no ets persona col·legiada/precol·legiada , per registrar-te a la pàgina web del Col·legi clica aquí.

 

El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pels inscrits al curs. Si ja estàs inscrit, conecta't
El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pel personal administratiu curs.