Borsa de treball - Recursos


En aquest apartat teniu una relació de documents amb eines i consells pràctics que us poden ajudar en la recerca de feina i l’orientació professional.

Entrevistes de feina per Skype: guia per sortir-se’n
25/01/2017

Revisar el perfil de Linked-In; actualitzar el currículum amb tot el que calgui que sàpiguen de nosaltres i descartar el que ja no ens representa; revisar les nostres xarxes socials perquè seran examinades; preparar una carta de presentació i prémer el botó d’inscriure- s’hi. Si hi ha sort, sonarà el telèfon i concertarem una entrevista. Són passos que s’han convertit en un ritual
a l’hora de buscar feina. El que comença a quedar enrere és la imatge del candidat que camina erràtic pels passadissos del metro, vestit amb tota l’elegància possiblei amb el currículum sota el braç.

Les empreses, especialment les multinacionals, aposten cada cop més per fer les entrevistes a través de videoconferències i aplicacions com Skype.

PDF icon Descarregar fitxer (70.23 KB)
Càpsula de coneixement - El currículum vitae
15/12/2015

El currículum constitueix una eina de venda de nosaltres mateixos en els processos de recerca de feina. Aquest instrument es configura com la targeta de presentació o primer contacte que establim amb les organitzacions on volem treballar. D’aquesta manera, cal tenir en compte que la qualitat del currículum i la imatge que amb ell projectem pot influir en el nostre futur professional. 

PDF icon Descarregar fitxer (215.67 KB)
Com fer una carta de presentació a mida
14/12/2015

La carta de presentació és un foli que acompanya al currículum que envies a un anunci d'ocupació concreta o a una empresa oferint els teus serveis de manera espontània.

Twitter i la recerca de feina
14/12/2015

Coneixes Twitter? Estàs buscant feina? Saps com encaixar-ho?

Model de currículum competencies funcional
04/12/2015

Descarrega un model de currículum funcional com a exemple per a crear el te propi

PDF icon Descarregar fitxer (428.02 KB)
Com escriure un correu electrònic per sol·licitar ocupació
04/12/2015

Un correu electrònic de sol·licitud d'ocupació, juntament amb una carta de presentació oficial i un bon CV, és un reflex de la competència d'un cercador de treball, la professionalitat i experiència.

Càpsula de coneixement - Consells per construir les peces del teu currículum
02/12/2015

Abans de fer el currículum és important que tinguis clar què vols transmetre en relació a la teva formació, experiència i competències personals, tenint en compte els requeriments de l’oferta de feina i/o de l’empresa on presentes la teva candidatura. 

PDF icon Descarregar fitxer (153.26 KB)
Barcelona Treball - Consells per trobar feina
01/12/2015

Saps què has de fer per buscar feina, quins passos has de seguir i per on començar? La recerca de feina és un procés que demana planificació i organització.