Compartir
594 visitas
30
ag.
2013

XII Congreso Estatal del Trabajo Social

 


XII CONGRESO ESTATAL DEL  TRABAJO SOCIAL

“La intervención social en tiempos de malestares”

Màlaga, 14, 15 i 16 de novembre de 2013

AMPLIACIÓ DE TERMINI DE L´OFERTA ESPECIAL PER A COL.LEGIATS/DES DE CATALUNYA:  Inscripció al Congrés, preu especial: 145€ (Preu normal per a col·legiats/des:  160€).

 • Oferta vàlida només per a treballadors/es socials col·legiats al Col·legi de Catalunya.
 • Oferta vàlida fins el 30 de setembre. Places limitades.

IMPORTANT! Si et vols acollir a aquesta oferta has d’omplir el formulari que trobaràs a l’apartat “altre formació” de la pàgina web del TSCAT

Altre formació

 • La inscripció INCLOU, exactament, el que consta a la pàgina web del congrés (material congressista (tablet, revista, certificat d’acreditació) i NO INCLOU viatges, trasllats, dinars i sopar oficial del 15 de novembre.

Què cal fer per a beneficiar-se d’aquesta oferta?

 1. No facis la inscripció a la web del Congrés; fes-la utilitzant el formulari del nostre Col·legi.
 2. Entra a la web del Col·legi, www.tscat.cat,  a l’apartat “altra formació”, en l’apartat titulat “Inscripcions de col·legiats/des de Catalunya al XII Congreso Estatal del Trabajo Social”
 3. Omple la sol·licitud i realitza el pagament via transferència o ingrés al compte del Col·legi : 2100-4767-40-0200028082.
 4. Escaneja la sol·licitud i el comprovant de l’ingrés i envia’l a per correu electrònic  a l’adreça formacio@tscat.cat.  (També ens pots fer arribar la sol·licitud d’inscripció i el comprovant d’ingrés al fax 93 412 24 08, a l’atenció de la Sra. Imma Romero).
 5. Si estàs interessat en els dinars i el sopar que es faran al Congrés, ho has d’indicar a l’apartat “Observacions” de la sol·licitud d’inscripció, concretant els serveis i adjuntant el justificant de pagament per la quantia total (inscripció + àpats).

Preus:

 • Dinar del dia 15 de novembre: 13€
 • Dinar del dia 16 de novembre: 13€
 • Sopar del dia 16 de novembre: 25€

 

Un cop comprovades les dades d’inscripció i pagament, el Col·legi confirmarà la inscripció  al/la  Col·legiat/da.

Oferta especial vàlida només fins al 30 de setembre. Places limitades.

Compartir