Compartir
2092 visitas
13
abr.
2021

Xerrada sobre l'escala TSO per avaluar el risc social en gent gran

 


El Col·legi organitzarà, el proper 28 d'abril, la xerrada online "L'escala de valoració sociofamiliar TSO. Una eina per a l'avaluació del risc social en gent gran".

En aquesta sessió es presentaran els principals resultats del projecte d’actualització, millora i validació de l'escala de valoració sociofamiliar per al seu ús en treball social, en contextos socials i sanitaris amb gent gran. El resultat d’aquest projecte és la Escala TSO, un instrument objectiu de valoració de risc de persones grans que compleix totes els condicions metodològiques de validesa i fiabilitat necessàries per permetre a les treballadores i treballadors socials la priorització d’intervencions i l'orientació sobre les àrees claus per les quals iniciar la seva acció professional.

La xerrada, que comptarà amb la benvinguda per part de Laura Morro, membre de la Junta de Govern Ampliada del Col·legi i referent de la Comissió de Salut, la duran a terme les autores i autors de l'Escala TSO

  • Víctor M. Giménez-Bertomeu, treballador social. Departament de Treball Social i Serveis Socials. Grup d’investigació sobre Treball Social i Serveis Socials. Universitat d'Alacant.
  • Eva Rovira-Soler, treballadora social. Serveis Socials bàsics de l'Ajuntament de Centelles (Barcelona). Grup de recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (UVIC).
  • Núria Viñas-Segalés, treballadora social. Consell Comarcal de Osona (Barcelona). Coordinadora tècnica de l’Àrea de Promoció Autonomia i d’Atenció a la Dependència. Consorci Serveis Socials Osona.
  • Carme Guinovart-Garriga, treballadora social. Hospital de la Santa Creu de Vic (Barcelona). Grup de recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (UVIC). 

La sessió començarà a les 17:30h i es podrà seguir a través del nostre canal de Youtube

Ja podeu fer la vostra inscripció

 

 

Compartir