Compartir
485 visitas
14
jun
2013

Xerrada sobre L´avantprojecte de Llei per la Racionalització i Sostenibilitat de l´Administració Local

 


MAREA TARONJA DEL GARRAF

El proper dia 19  de juny a les 20 hores la MAREA TARONJA DEL GARRAF ha organitzat una xerrada sobre L´avantprojecte de Llei per la Racionalització i Sostenibilitat de l´Administració Local, al Centre Cívic de la Geltrú.

Sabies que s'està creant una llei que:

Reduirà l´autonomia de gestió i el nombre de treballadors del teu Ajuntament?

- Produirà una reducció de la gestió dels serveis cap als ciutadans? I que provocarà una disminució d'aquests serveis perquè s'oferiran segons elpressupost i no les necessitats de les persones?

- Basarà la disposició de serveis bàsics segons “els principis d’estabilitat, sostenibilitat financera i eficiència del servei o activitat”? I què aquests principis no tindran en compte les necessitats de les persones?

- Exigirà la presentació d´una memòria econòmica anual que avaluarà la viabilitatcontinuïtat d’aquests serveis? Que el teu municipi no tindràcompetència per decidir la continuïtat del que ofereix?

Segur que saps de què et parlo: “L´avantprojecte de Llei per la Racionalització i Sostenibilitat de l´Administració Local”

Et preocupa i vols saber-ne més? Doncs estàs convidat a la xerrada que hem organitzat des de Marea Taronja Garraf. Amb la col·laboració del Front Cívic del Garraf i el Col·legi Oficial de Treball Social.

QUI? Xerrada a càrrec de Toni Vilà (advocat membre del grup de gestió i administració de polítiques socials i culturals d la Universitat de Girona)

PER QUÈ? Perquè perdràs els serveis municipals de la teva ciutat, es perdran llocs de treball públics que garanteixen els drets de les persones, i perquè a tu també t´afecta.

Compartir