Compartir
520 visitas
03
jun
2014

Xerrada per l'associació de familiars i amics salut mental "El Turó" a Vilafranca del Penedès

 


El passat dia 12 de Maig, en motiu del Dia Internacional de la Família, la comissió de la dependència del col.legi oficial de Treball Social, va fer una xerrada per l'associació de familiars i amics salut mental "El Turó" de la població de Vilafranca del Penedès.

El títol de la xerrada era: " Situació actual de la llei de l'autonomia personal i atenció a la dependència. Com ens afecten els últims canvis, tan a adults com a menors" L'entitat tenia un objectiu  clar, i era el de poder donar resposta al seu col.lectiu amb el suport que els pot oferir la llei, davant les noves retallades. Preguntes com: val la pena fer la valoració de grau? En què ens ajuda la LAPAD en relació als drets de les persones amb discapacitat i als seus cuidadors? En què estem retrocedint?

La xerrada va ser realitzada per la coordinadora i tres membres de la comissió de la dependència del COTSC, hi van assistir una seixantena de persones, entre elles usuaris/es, entitats, empreses de SAD, professionals del sector, caps de serveis socials bàsics... La directora i treballadora social de l'entitat Foix Sogas, va felicitar al col.legi professional per la tasca que s'està desenvolupant.

Compartir