Compartir
1547 visitas
19
oct.
2016

Xerrada divulgativa sobre diversitat religiosa a la delegació de Lleida

 


El col·legi i la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitzen a la delegació de Lleida la conferència “La diversitat religiosa a Catalunya”,el proper dia 10 de novembre de 18 a 20 hores, on es presentarà el Mapa religiós català amb les tretze confessions religioses presents al nostre país.

L’objectiu és difondre com impacta aquest fet en la gestió pública d’aquesta diversitat i en la cohesió social i la convivència a Catalunya.La xerrada anirà a càrrec de Francesc Torradeflot, que és doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya, llicenciat en història de les religions per la Universitat de Lovaina (UCL) i llicenciat en filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Torradeflot, que actualment és professor i investigador del Centre d’Estudis de les Tradicions de Saviesa i director de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, explicarà com la diversitat religiosa, malgrat la seva complexitat, forma part del patrimoni social i cultural del nostre país. Durant la xerrada també es detallarà el marc legal en què s’inscriuen els criteris fonamentals de cogestió d’aquesta diversitat.

Per fer l'inscripció cliqueu aquí

Compartir