Compartir
462 visitas
05
abr.
2011

Xerrada - Desde el puente: avatares de la identidad durante el proceso inmigratorio

 


Ens plau informar-vos que, el Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social i el Màster en Migracions i Mediació Social de la Universitat Rovira i Virgili, us conviden a assistir a la conferència:

 

“Desde el puente: avatares de la identidad durante el proceso inmigratorio” a càrrec de la Dra. Graciela Spector-Bitan, especialista en la relació entre llenguatge, identitats i immigració.

L’acte es farà el dimecres 13 d’abril, a les 18h al Campus Catalunya, aula 523. Avinguda Catalunya, 35, de Tarragona.

 

 

La professora Graciela Spector-Bitan es professora de la Universitat Hebrea de Jerusalem, Doctora en Psicologia de la Immigració i Magíster en Sociologia del Llenguatge. Especialista en la relació entre el llenguatge, les identitats i la immigració. Experta en psicologia de la immigració, en problemes psicològics relacionats amb l'adaptació dels col·lectius immigrants a les societats d'arribada. Ha investigat, publicat i presentat treballs en congresos nacionals i internacionals sobre la relació entre llenguatge i identitat, les dificultats per l'adquisició del llenguatge d'immigració degudes al xoc cultural i els processos psicològics que caracteritzen la comunicació intercultural. Ha creat i coordinat tallers psico-profilàctics amb immigrants de molt diverses procedències per aconseguir una millor adaptació al nou país.

 

Compartir