Compartir
847 visitas
17
maig
2013

X Jornada FETB "Mirades que sumen"

 


PROGRAMA 8:45  Obertura de la Jornada.-  Eulàlia Torras. Psiquiatra. Presidenta del Patronat de la FETB.
9:00  Conferència inaugural:   “Treball Social i Salut Mental: concepte i evolució a Catalunya”. Teresa Rossell I Poch. Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Psicologia.
10:00  Temps per a la Discussió.
10:30  Pausa –  cafè.
11:00  Primera Taula: “Diferents equips, un mateix objectiu”. Modera: Laura Valero. Diplomada en Treball Social, Llicenciada en Pedagogia i Educadora Social. CSMIJ de Sant Andreu (FETB).
"Acompanyament a la funció materna des d’un CSMIJ. Canvis que ajuden a créixer”. María José Ruiz. Treballadora Social i Mediadora Familiar. CSMIJ de Montcada i Reixac (FETB).
"Saberes nómadas: reflexiones sobre interdisciplinariedad en Salud Mental". José Leal Rubio. Psicòleg Clínic, Psicoanalista. Supervisor Clínic e Institucional.
“La Salut Mental sempre és present en el Treball Social assistencial”. Francesc Sáinz.  Psicòleg Clínic. Psicoanalista (SEP-IPA). Psicoterapeuta (ACPP-FEAP). Professor de la Universitat de Barcelona. Supervisor de serveis públics de Salut Mental i Serveis Socials.

12:30  Segona Taula. “Diferents disciplines, un mateix equip”. Modera: Cesarina Ontiveros. Treballadora Social i Mediadora Familiar de la FETB. “Problemàtica social i Salut Mental: intervencions cap al compromís”. Rosa Agulló i Gasull. Doctora en Psicologia. Psicòloga clínica. Coordinadora de docència de la FETB

“Els professionals com a equip: intercanvi de mirades”. Guillem Salvador Beltrán. Metge Psiquiatre. Psicoterapeuta psicoanalític d’adults, parella i família del Centre "Emili Mira". Director del programa de formació "Infància, Família i Comunitat" promogut per la Fundació Vidal i Barraquer i la Associació Catalana d Atenció Precoç. Supervisor d’equips de salut mental d’infància, adolescència i adults

“Apunts per a un treball participat en els equips de salut mental”. Teresa Aragonès. Treballadora social amb experiència en diversos serveis de salut mental. Supervisora i docent en Treball Social i Serveis Socials.

Inscripcions a www.fetb.org
Núm. de compte:
2013 0088 66 0201473573
La inscripció no es considerarà efectiva fins que es rebi el comprovant de la transferència bancària, indicant el nom i cognoms de la persona inscrita per correu electrònic (correu@fetb.org) o bé per fax al núm. 93 476 55 68.

Compartir