Pestanyes primàries

Compartir
489 visitas
03
maig
2021

Webinar "Treball Social i pandèmia: com ha afectat als professionals de l'àmbit de la infància?"

 


El 13 de maig, la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL, juntament amb la Comissió d'Infància i Família del Col·legi, organitzarà el webinar "Treball social i pandèmia: com ha afectat als professionals de l'àmbit de la infància?".

En aquesta sessió es reflexionarà sobre l’afectació que ha tingut la COVID-19 en l’àmbit d’atenció a la infància, tant pel que fa a les repercussions en els infants i les famílies, com pel que fa a l'impacte en els serveis i en els i les professionals del treball social.

La presentació anirà a càrrec d'Elena Requena, directora de Grau en Treball Social, i hi participaran com a ponents la referent de la Comissió d’Infància i Família del Col·legi, Mati González Jiménez; i la professora de la Facultat d'Educació social i Treball social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull, Anna López. 

La jornada es farà a través de la plataforma Zoom i començarà a les 18:30h. Per a més informació, podeu contactar per correu electrònic a infofacultat@peretarres.org o per WhatsApp al 626 061 596.

Fes la teva inscripció

Compartir