Compartir
1117 visitas
08
març
2021

Webinar "La perspectiva de gènere en la salut"

 


El 15 de març, el Grup de Gènere del Col·legi organitzarà el webinar "La perspectiva de gènere en la salut", coincidint amb els actes vinculats a la celebració del 8M Dia Internacional de les Dones

L'objectiu d'aquesta jornada serà reflexionar sobre l'equitat de gènere en la salut de les dones. Inaugurarà el webinar, la membre de Junta, Mercè Civit Illa, i el presentarà i moderarà Loli Jiménez Roca, treballadora social i membre del Grup de Gènere.

Com a ponents comptarem amb la participació de Carme Valls Llobet, política i metgessa catalana, especialitzada en endocrinologia i diputada, que oferirà la xerrada “Mujeres invisibles para la medicina”.

Seguidament intervindrà amb la ponència "La invisibilitat invisible"Ester Valls Puente, treballadora social, coordinadora de Treball Social de l’Hospital Clínic de Barcelona, membre del “Consell Assessor en polítiques de Gènere en Salut”, adscrit a la Secretaria General de la Conselleria de Salut, assessora a la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya en els Programes de “Consum de substàncies i Gènere”, “Violència contra la Parella i Consum de substàncies” i “Embaràs i Consum de substàncies”.

Tancarem el webinar amb un col·loqui entre les persones que segueixin la sessió. 

Començarem a les 17h i el podreu seguir a través del nostre canal de Youtube

Inscriu-te

 

 

 

Compartir