Compartir
181 visitas
13
gen.
2021

Webinar del CGTS: "La contribució del Treball Social al compliment dels ODS".

 


El Consejo General del Trabajo Social, com a soci del Pacte Mundial de Nacions Unides, organitzarà el proper 20 de gener el webinar "La contribució del Treball Social al compliment dels ODS". 

En aquest espai es parlarà sobre com la professió del treball social contribueix a aconseguir la consecució dels Objectius del Desenvolupament Sostenible.  El 25 de setembre de 2015, els líders mundials van adoptar un conjunt d'objectius globals per erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots com a part d'una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té metes específiques que han d'aconseguir-se en els pròxims 15 anys. Per a aconseguir aquestes metes, tothom ha de fer la seva part: els governs, el sector privat, la societat civil, els/as professionals o qualsevol ciutadà/a i persones com totes nosaltres.
En aquest webinar, adreçat a treballadores socials col·legiades, es comptarà amb la presència d'experts/es que parlaran sobre els ODS i les accions que s'estan duent a terme des de les seves organitzacions:

  • Presenta: Emiliana Vicente, presidenta del CGTS.
  • Representant de la Coordinadora d'ONG
  • Representant de Futur en comú
  • Juan Merin, representant del Grup Gesor
  • Representant del Pacte Mundial de Nacions Unides
  • El webinar començarà a les 17h i s'emetrà pel canal de Youtube del Consejo.

Fes la teva inscripció

Compartir