Compartir
72 visitas
13
gen.
2020

Vols participar en els Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona?

 


Es manté obert fins el proper 31 de gener el perióde per presentar treballs per als Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona. Es tracta de la tercera edició consecutiva dels guardons amb aquest nom, després que el mandat passat es rellancessin uns premis que existeixen a la ciutat des de fa 27 anys sota l’impuls del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS).

La nova edició dels guardons manté les quatre categories existents: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística i el premi especial del jurat. No obstant, en aquesta edició s'aposta clarament pel periodisme d’investigació, triplicant la dotació econòmica per arribar a un major nombre de projectes. 

L’objectiu dels premis és promoure i incentivar la informació de qualitat, posant el focus en un millor tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació i, sobretot, reconèixer la necessitat d’un periodisme més pausat que aprofundeixi en les notícies complexes. 

El jurat dels Premis Montserrat Roig està format per 16 persones de reconeguda trajectòria professional en els àmbits de la comunicació i dels drets socials. Totes elles valoraran especialment l’esforç en la investigació pròpia amb la pluralitat i contrast de fons, el tractament contextualitzat i la sensibilització social, l’enfocament original i l’ús d’una terminologia que reflecteixi la realita

Si considereu que teniu algun projecte a presentar, consulteu tots els detalls dels Premis Montserrat Roig.

 

Compartir