Compartir
929 visitas
07
nov.
2021

Visita l'Exposició virtual "40 anys de llibres. Recorregut històric per les publicacions del Col·legi de Treball Social"

 


El Col·legi manté oberta l'exposició virtual "40 anys de llibres. Recorregut històric per les publicacions del Col·legi de Treball Social"

Aquesta iniciativa, impulsada per l’Assessoria de Publicacions no Periòdiques del Col·legi, permet fer un passeig virtual per més d'una seixantena de publicacions que aborden diferents temàtiques i àmbits del treball social i que són una bona mostra de la riquesa i varietat de la intervenció de la professió. A banda de mostrar l'amplitud del fons de publicacions del Col·legi, amb aquesta mostra es vol incentivar la recerca i l'escriptura entre les i els professionals. 

En un principi, la idea era fer aquesta exposició de forma presencial, però les restriccions provocades per la pandèmia, van fer que aquesta mostra es transformés en una web, molt visual i interactiva, on es pot navegar la informació principal de totes les publicacions i descarregar-les en el cas que estiguin editades en PDF. Així mateix, en alguns casos, es pot veure entrevistes breus a diferents autores i autors, en format vídeo, on expliquen el contingut i aspectes rellevants del seu treball.  

 

Què trobareu en aquesta Exposició?

Per tal de facilitar aquest recorregut, l'Exposició s'articula en cinc sales. La sala Monogràfies, on es recullen 18 llibres que tracten, amb amplitud i profunditat, diversos temes del treball social i on s'inclouen les monografies d’Història del Treball Social, publicades arran dels estudis del Seminari Permanent d’Història del Treball Social a Catalunya.  

La sala Premi Dolors Arteman, que inclou els títols que responen a les recerques que s’han premiat i publicat, bé sigui com a obra guanyadora, com a Millor Proposta de Recerca a Realitzar o com a Menció Especial. La sala Dossiers de Treball, on es presenten llibres del fons de publicacions que aporten instruments operatius per al treball social.

Seguidament trobarem la sala de Temaris d'Oposicions, amb els diversos materials de suport per a la preparació de les oposicions de treball social de diverses administracions públiques. I, la darrera sala, anomenada Miscel·lània, recull un conjunt de títols de temàtica diversa realitzats per un o més autors i que, alguns d’ells, sorgeixen del treball realitzat per alguna de les Comissions del Col·legi. 

 

Com puc veure l'Exposició?

Simplement heu d'accedir a la web de l'Exposició i començar a navegar entre els diferents títols. Us animem a totes i a tots a visitar-la i fer aquest recorregut pels llibres del Col·legi! 

 

 

 

 

 

Compartir