Compartir
1986 visitas
30
abr.
2020

Visibilitzem la tasca del treball social en la situació d'emergència provocada per la COVID19

 


Les treballadores i treballadors socials són un dels col·lectius que estan en primera línia d'atenció a les persones des del moment en què es va iniciar la pandèmiaprovocada pel coronavirus. Milers de professionals de tots els àmbits d'intervenció (salut, serveis socials bàsics, atenció primària, residències, centres de menors, etc.) estan aquests dies al peu del canó, atenent, acompanyant i fent seguiment de les persones i les famílies, especialment les més vulnerables. 

Una feina, massa sovint invisible, però essencial i necessària en un moment de gran complexitat, en el qual la societat ens necessita més que mai. 

Precisament, per fer una mica més visible aquesta tasca, des de les xarxes socials del Col·legi estem impulsant una campanya que consisteix en publicar i compartir imatges de companyes i companys d'arreu del territori català que estan donant servei en els seus centres de treball. Una manera de posar en valor la tasca, l'esforç i la professionalitat de tot el col·lectiu

Mira la galeria de fotos que s'han publicat 

 

Vídeos amb fotos

Així mateix, algunes companyes ens han fet arribar vídeos realitzats amb les seves fotos i que podreu veure en el nostre canal de Youtube. Trobareu el de les treballadores socials de: Atenció Primària de Serveis Socials de Tarragona, Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa, Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Boi, treball social sanitari de les Terres de l'EbreServeis Socials de l'Ajuntament d'EspluguesServeis Socials de Montcada i Reixac.

Moltes gràcies a totes i a tots! #aplaudimenttreballadoressocials #ensensortirem

 

 

Compartir