Compartir
2003 visitas
19
març
2019

Vine a celebrar amb nosaltres l'entrega de la Medalla d'Or del Col·legi i el Dia Mundial del Treball Social

 


El proper dimecres 27 de març, celebrerem, a les 17.30h a l'Institut d'Estudis Catalans, l'acte d'entrega de la Medalla d'Or del Col·legi i de commemoració del Dia Mundial del Treball Social

L'acte s'iniciarà amb la presentació institucional a càrrec de Conchita Peña, degana del Col·legi; Francesc Iglesies, secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, i Ricard Fernández, gerent de l'Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. 

Després de la inauguració oficial, es farà entrega de les Medalles d'Or a les guanyadores en les tres categories existents:

  • Trajectòria professional: Rosa Romeu, amb la glossa a càrrec d'Amparo Porcel
  • Significació actual en treball social: Dolors Colom, amb la glossa a càrrec de Cristina Rimbau i la Pepita Rodríguez
  • Entitat que treballa pels drets socials: Fundació Surt

 

L'acte acabarà amb el monòleg d'en Marc Buxaderas, un noi de 18 anys amb paràlisi cerebral tetraplègica espàstica que fa un any que impulsa un projecte per aconseguir que la gent canviï la seva percepció sobre les persones amb discapacitat. Finalment se servirà un petit refrigeri

Us hi esperem a totes i a tots en un dia que, sense dubte, tornarà a ser molt especial, ja que celebrem juntes el dia de la nostra professió i farem entrega del guardó més important i emotiu del Col·legi. Confirma la teva assistència.

Compartir