Compartir
618 visitas
15
maig
2013

Universitat d´Estiu de Vic

 


La XVIII Universitat d´Estiu de Vic prepara una oferta formativa i d'activitats culturals, adreçada a tots els públics, prou diversa, àmplia i atractiva. S'han programat, d´una banda, cursos d´extensió universitària en les àrees d´arts i humanitats, educació, esports, comunicació, tecnologia, empresa, salut, ciències, idiomes i, de l´altra, jornades professionals i escoles d´estiu que configuren programes de formació adreçats a estudiants universitaris i professionals de diferents àmbits. Aquesta edició de la Universitat d´Estiu inclou també activitats d´àmbit internacional, així com la tercera edició de la Junior University, un programa d´immersió en anglès dissenyat per a estudiants de batxillerat i cicles formatius. En paral·lel a les activitats acadèmiques programem un conjunt d'activitats de caràcter divers que constitueixen la Plataforma Cultural.

L´extensió territorial on s´implanten les activitats respon a la voluntat d´acostar la Universitat de Vic a diferents localitats, trobar marcs adients per a la col·laboració estreta amb entitats i associacions representatives del territori i poder, alhora, facilitar als ciutadans l´accés a una formació continuada de qualitat. Les activitats d´enguany es faran a: Avinyó, Barcelona, Castellterçol, El Lluçanès, El Pont d´Armentera, Granollers, L´Estany, L´Hospitalet de Llobretat, Les Masies de Roda, Roda de Ter, Les Preses, Monestir de Montserrat, Olot, Ripoll i Vic.

L´organització d´aquestes activitats compta amb el suport de l´Ajuntament de Vic, a més de moltes altres institucions, entitats i empreses que any rere any mostren la seva confiança en la Universitat de Vic i que esperonen a tots els que en formem part a continuar la nostra tasca d´oferir a un territori ampli una programació formativa i cultural de qualitat i interessant per a tots els públics.

Per visualitzar més informació clicka aquí.

Compartir