Compartir
289 visitas
17
nov.
2022

Un 2023 carregat de formació!

 


Ja tenim aquí l'avançament dels cursos que oferirem durant el primer quadrimestre del 2023. Una oferta formativa variada i àmplia, amb una quinzena de cursos, que et serviran per ampliar coneixements, adquirir-ne de nous, reciclar-se professionalment o preparar-se per a nous reptes laborals. 

Com ja és habitual, farem cursos en modalitat online i en modalitat presencial i que aboradarn temàtiques molt diverses i molt centrades en aspectes que desperten gran interès entre la col·legiatura. Per exemple, la prevenció del suïcidi, la gestió i dinamització de grups, l'elaboració dels plans individuals d’atenció dins del marc de la LAPAD (PIAS), l'anàlisi del genograma, la PNL per a l'entrevista en la intervenció social, la intervenció psicosocial en emergències, la prevenció i detecció de violències familiars, els models de Suports per a les persones amb discapacitat en l'exercici de la seva capacitat jurídica o les prestacions del Sistema de la Seguretat Social i de la Generalitat de Catalunya, entre d'altres. 

Podeu estar informades sobre l'oferta de cursos, que anirà augmentant, a través de la nostra web o del butlletí de formació que us arriba mensualment al vostre correu electrònic. 

Consulta els nous cursos! 

 

 

Compartir