Esteu aquí

Compartir
235 visitas
16
maig
2012

Trobada Reivindicativa envers la inserció laboral de les persones amb dispacacitat

L´imminent aprovació dels pressupostos del Govern Espanyol redueix la partida destinada a Catalunya, per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat, un 56% respecte l’any passat. Això, a més de significar un tracte discriminatori injustificable respecte a d’altres Comunitats, posa en perill tot el sistema actual ja que no cobreix els mínims econòmics fixats per llei i n´expulsa directament a milers de persones que, per les seves especials dificultats, són els màxims creditors d´aquestes polítiques. Aquests pressupostos contradiuen, a més, totes les manifestacions i compromisos dels nostres representants polítics i, atempten contra els acords adoptats les darreres setmanes al Parlament Catalunya, al Congrés i al Senat, quasi sempre per unanimitat.

 

Catalunya va ser pionera en el model d´integració ja als anys 70 i 80, i avui segueix disposant del model més eficient i sostenible, acreditant

més d´un terç dels contractes laborals de tot l’Estat per a persones amb discapacitats severes, en la més àmplia xarxa d’entitats d’iniciativa social.

 

 

Com sabeu, estem treballant contra rellotge per garantir una vida activa iplena a aquestes persones. Però no ho podem fer sols, necessitem recursos públics i suports polítics. Per explicar la feina feta fins ara, per alertar del perillde l’aprovació dels pressupostos estatals i per renovar el compromís amb els col·lectius de discapacitats, hem organitzat el proper diumenge 20 de maig, de 10.30 a 13.30h, una trobada reivindicativa, participativa i cívica, a l´Arc de Triomf de Barcelona, on posarem en valor la feina feta i on volem incorporar nous actius solidaris en aquesta causa: sense treball no hi ha futur.

 

 

Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra assistència. Necessitem la vostra col·laboració fent acte de presència i, alhora, fent la major difusió d´aquest esdeveniment tan significatiu.

Compartir