Compartir
1008 visitas
22
jul.
2020

T'interessa el peritatge social? 9 de setembre, informa't sobre el Postgrau de Peritatge Social

 


SESSIÓ INFORMATIVA 

Dimecres 9 de setembre de 2020, a les 17h, sessió informativa online per resoldre tots els dubtes i preguntes sobre el Postgrau en Peritatge Social. Feu la inscripció i el mateix dia de la sessió rebreu l'enllaç per connectar-vos. 

 

El proper mes d'octubre, la Universitat de Vic-Catalunya Central (UVic) i el Col·legi posarem en marxa la 5a edició del Postgrau en Peritatge Social

Aquest Postgrau té com a objectiu l'especialització en ciències socials forenses dels professionals de l'àmbit social, que un cop completada aquesta formació podran exercir com a pèrit i/o pèrita extrajudicial o privat/da o d'ofici a demandes d'instàncies judicials (Jutjats, Tribunals, Ministeri Fiscal…).

Aquesta especialitat segueix en expansió, ja que en els darrers any hi ha hagut un increment de demandes per part dels diferents estaments judicials, així com la demanda particular o privada per part de les diferents parts immerses en un procés judicial d'aportar al procediment el dictamen tècnic d'un/a professional especialitzat/da en coneixements específics de l'àmbit social. Això fa necessària l'adaptació i formació especialitzada dels i de les professionals en l'àmbit jurídic per a la seva actuació com a pèrit i/o pèrita. 

El Postgrau ofereix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a la praxis com a especialista dins l'àmbit judicial, així com les habilitats per a l'elaboració, exposició i defensa del seu dictamen

Consulta tota la informació sobre el Postgrau i com fer la preinscripció. Recordeu que les col·legiades disposeu d'un 15% de descompte sobre el preu del Postgrau.

 

 

 

Compartir