Compartir
483 visitas
21
des.
2012

Tallers sobre Qüestions Controvertides en Serveis Socials

 


L'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social imparteix el primer cicle dels Tallers sobre Qüestions Controvertides en Serveis Socials en modalitat presencial a Barcelona, en col·laboració amb el Departament de Benestar Social i Família.

Adreçat a: Prioritàriament, professionals del Sistema Català de Serveis Socials i també estudiosos en general.

Calendari del cicle:

1. Divendres, 18 de gener de 2013. RESPONSABILITATS PERSONALS, JURÍDIQUES, POLÍTIQUES I DEONTOLÒGIQUES: ESTRATÈGIES DE CONCILIACIÓ a càrrec de Joan Manuel del Pozo Àlvarez, professor de filosofia a la Universitat de Girona.

2. Divendres, 15 de febrer de 2013. PATERNALISME JURÍDIC ÈTICAMENT JUSTIFICAT a càrrec de Macario Alemany García, professor de filosofia del dret a la Universitat d'Alacant.

3. Divendres, 22 de febrer de 2013. ASPECTES ÈTICS I JURÍDICS DE LA RECERCA EN SERVEIS SOCIALS a càrrec de Francisco José De Abajo Iglesias, responsable de la Unitat de Farmacologia Clínica de l'Hospital Universitario Príncipe de Asturias. Expert en ètica de la recerca clínica.

4. Dijous, 7 de març de 2013. OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA I DESOBEDIÈNCIA CIVIL a càrrec de Javier Hernández García, magistrat i president de l'Audiència Provincial de Tarragona.

Preu dels tallers: gratuït gràcies al suport de l'Obra Social "la Caixa"

Nombre màxim de places: 25. Inscripcions obertes fins 15 dies abans d'iniciar cada taller.

Per més informació: www.campusarnau.org/formacio

 

Secretaria de la Fundació Campus Arnau d'Escala
Parc Científic i Tecnològic UdG
Edifici Jaume Casademont, porta B, despatx 9
C/Pic de Peguera, 15
17003 Girona
Tel. 972 10 42 15
Fax 972 10 61 27
www.campusarnau.org

Compartir