Compartir
210 visitas
17
nov.
2021

S'obre la convocatòria per al Programa d'Intercanvi Internacional per a Treballadors Socials del C.I.F

 


Ja s'ha obert el termini per a la convocatòria 2021/2022 del Programa d‟Intercanvi Internacional per a Treballadors Socials del C.I.F. (Council of International Fellowship).

Aquesta organització sense ànim de lucre està gestionada per persones voluntàries i va ser fundada el 1960 per tal de promoure l'intercanvi professional i cultural de professionals dels serveis socials per un període que va entre els 15 i els 30 dies. Els requisits obligatoris per participar al programa són tenir un mínim dexperiència professional de dos anys a jornada completa i dominar la llengua del país on es vulgui participar a l'intercanvi.

Cal tenir present que aquest programa no és una oferta dinserció laboral per a treballadors/es socials en situació de desocupació; sinó que és una proposta per intercanviar experiències professionals i personals en contextos socioculturals diferents.

El termini de presentació de sol·licituds és obert fins el 10 de desembre de 2021. El correu de contacte és seleccioncifspain@gmail.com.

Documentació i informació sobre la convocatòria i sol·licituds 

Informació sobre el Council of International Fellowship

 

Compartir