Compartir
980 visitas
16
des.
2020

Sessió informativa del Postgrau en Supervisió en l'Àmbit de l'Atenció a les Persones

 


El 18 de gener, a les 18h, a través de la plataforma Teams, es durà a terme una sessió informativa sobre el Postgrau en Supervisió en l'Àmbit de l'Atenció a les Persones, que organitza la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració del nostre Col·legi juntament amb el CEESC, COPEC, EASC i IGEMA. 

Aquesta formació parteix de la visió de la supervisió i l'assessorament com una pràctica comuna, acceptada i reconeguda en l’àmbit dels serveis socials, educatius i sanitaris i que es troba dins l’àmbit de la formació permanent. En aquest sentit, es considera la supervisió com un suport tècnic als equips imprescindible per a millorar progressivament l’atenció a la població, ja que facilita els processos de treball interns. Clarifica tasques i funcions dels diferents interventors socials, educatius o sanitaris i ajuda, com altres suports tècnics, en la planificació i en l’avaluació de casos o situacions.

El Postgrau s'adreça a graduats o titulats en treball social, educació social, psicologia, pedagogia i psicopedagogia, mestres, i professions en l'àmbit de la salut, que desenvolupen la seva activitat de forma individual o en equip.

Sota la direcció de Carmina Puig i amb la coordinació acadèmica de Rosa Garriga, aquesta formació s'iniciarà el 25 de febrer de 2021 en format semipresencial. 

Inscripció a la sessió informativa 

Més informació sobre el Diploma de Postgrau en Supervisió en l'Àmbit de l'Atenció a les Persones. 

Compartir