Compartir
880 visitas
12
febr.
2015

Sessió - “Aprendre intervenint. Saber i habilitats pràctiques pel treball social comunitari”

 


Des de la Comissió de Treball Social Comunitari del Col·legi us convidem ha assistir el pròxim 25 de febrer al taller pràctic “Aprendre intervenint. Saber i habilitats pràctiques pel treball social comunitari”. Aquesta seria la segona sessió que es fa dins del ‘Cicle Treball Social Comunitari a Debat: reflexions i propostes en el context actual’.

El taller, que s’iniciarà a les  18:00h la Sala S7 Edifici Vagó Escola Industrial (Comte Urgell, 187), esdevindrà un procés de reflexió i debat al voltant del treball social comunitari. L’objectiu serà aportar nous sabers, recursos i habilitats als professionals a través d'experiències en Treball Comunitari. La metodologia serà vivencial, pràctica i que permeti als assistents endur-se eines i treballar dubtes i reflexions que tinguin a l'hora d'emprendre una intervenció comunitària, o bé a l'hora de revisar-la. Per tal de fer efectiva la sessió, es presentaran  tres experiències en treball comunitari des de la mirada de diferents actors.

 

 

Programa:

18:00h - Benvinguda a càrrec de Núria Carrera, degana del Col·legi i presentació de la sessió a càrrec de Marta Ballester, membre de la Comissió de Treball Social Comunitari del Col·legi.

18:10h - Presentació de tres experiències, on els convidats explicaran la seva visió fent èmfasi en el rol professional dels  treballadors en aquest procés.  Concretament seran Míriam Garcia Sala, treballadora social EAP Sallent; Clàudia Manyà, Marta Roma i Mayte Nogueira, treballadores socials CSS Poble Sec i Noelia Sotus, treballadora social de l´Associació Obertament.

18:50h - Treball en subgrups. L’objectiu d’aquesta segona part és poder fer un “zoom” en l’experiència convidada i aprofundir en algunes qüestions clau del procés. A partir de l’explicació de l’experiència convidada, es tracta d’obrir un debat conjunt que permeti “sumar sabers” entre els assistents als subgrups.

19:40hPlenari. Posada en comú dels debats que s’han donat en els tres subgrups.

Per inscriure’t has de fer-nos arribar la butlleta d’inscripció seguint les indicacions que trobaràs al díptic del cicle (fes clic aquí).

*Per afavorir la dinàmica de la sessió s’ha limitat l’accés a 45 places, que s’aniran ocupant per rigorós ordre d’inscripció. Ens cas de quedar fora passaràs a formar part de la llista d’espera i t’avisarem en cas que quedi alguna plaça lliure.

Compartir