Compartir
384 visitas
19
gen.
2021

Serveis i activitats de la Fundació Galatea de suport a la salut de les professionals

 


La Fundació Galatea, de la qual el Col·legi n'és patró i amb la qual impulsem el programa SuporTS, compta amb diferents serveis assistencials, així com amb activitats preventives i de promoció de la salut que poden ser del vostre interés. 

Aquestes en són algunes: 

  • Servei de TeleSuport Psicològic a professionals de la salut i de l’àmbit social. 

L’objectiu del servei de telesuport és donar resposta i acompanyament a preocupacions i pors dels professionals, que es manifesten sovint amb ansietat, estrès, angoixa i, fins i tot, depressió. El servei s’ofereix per videoconferència, amb sessions d’entre 20 i 30 minuts. Els i les professionals hi poden accedir a través del telèfon 900 670 777 de dilluns a divendres, de 9 a 21h. Una xarxa de 42 psicòlegs s’encarrega d’atendre les consultes.

  • Àgora Galatea.

Espai telemàtic, pensat per a la intervenció entre iguals i en el qual els i les professionals poden parlar i escoltar, compartir experiències i emocions, reflexions que ens ajudin afrontar la nova realitat amb una mirada oberta i orientada cap a un concepte ampli i positiu de salut, entesa aquesta com a recurs necessari per a l'exercici professional en el medi laboral. Les sessions, desenvolupades a través de videoconferència i de 90 minuts cadascuna d'elles, són conduïdes per professionals de la Fundació Galatea.

Sessions programades el 21 i el 28 de gener, de les 18 a les 19:30h (Inscripció gratuïta)

  • Curs autoformatiu de Mindfulness: 

L’objectiu és conèixer i prendre consciencia de com funciona la ment. A través d’aquest coneixement i la presa de consciència se’ns obriran les portes per arribar a l’aquí i ara, a acceptar en comptes de resignar-nos i a perdonar-nos a nosaltres i als altres.  

Deu sessions online de deu minuts aproximadament. Les sessions estaran gravades i s’hi podrà accedir a través d’un enllaç privat de Youtube que estarà actiu durant 4 setmanes. De l’1 al 28 de febrer (Inscripció gratuïta)

  • Seminari  en competències i habilitats de gestió emocional i relacional: 

Espai en què els professionals puguin augmentar els recursos personals i relacionals per a fer front a les situacions d’alt impacte emocional que són inherents al treball que duen a terme i, especialment en el moment actual de crisi sanitària i social.

Tres sessions telemàtiques síncrones de 2 hores de durada amb participació en directe dels assistents. 3, 10 i 17 de febrer, de 16:00 a 18:00h. (Inscripció gratuïta).

 

 

Compartir