Compartir
924 visitas
16
març
2015

Seminaris d’Orientació Legal en l’Àmbit de la Dependència

 


El Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, juntament amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector i el Col·legi Oficial de Treball Social, han organitzat els Seminaris d’Orientació Legal en l’Àmbit de la Dependència.

Aquests seminaris estan destinats als professionals que atenen a usuaris de la Llei de la Dependència i consta d’un programa de tres punts que es pot consultar en aquest mateix enllaç.

Els seminaris, que són gratuïts (mitjançant inscripció), es faran de 16 a 19:30 hores i es duran a terme a les seus dels Col·legis d’Advocats de Girona (26 març), Manresa (29 abril), Barcelona (14 de maig i 25 de juny), Lleida (25 de maig) i Reus (17 de juny). L’èxit d’inscripcions han dut a l’organització a duplicar les sessions. Per consultar les dates, llocs de realització i formular la inscripció cliqueu aquí.

Per part del Col·legi, el 14 de maig la Tresorera Lucía Guerrero va participar en el Seminari realitzat a Barcelona. D’altra banda al Seminari que es realitzarà el 17 de juny a Tarragona hi participarà Marta Frontiñán, Vicedegana 4ª, de la Delegació de Tarragona, i el Seminari del 25 de juny a Barcelona hi participarà Marga García, Vicedegana del Col·legi. Queda pendent de confirmació l'assistència al Seminari de Barcelona en la sessió del 9 de juliol.

Clica aquí per veure el material de la sessió

Compartir