Compartir
766 visitas
19
febr.
2021

Segona fase del Servei de Sensibilització a la Supervisió

 


Hem programat noves dates per a les sessions de la segona fase del Servei de Sensibilització a la Supervisió, seguint l'itinerari previst després d'una primera fase on l'objectiu era fer un apropament a la supervisió. 

Aquesta nova fase es durà a terme en modalitat grupal i per àmbits específics d'intervenció. Així que si vols treballar sobre la teva pràctica professional  mitjançant l'anàlisi de casos, pensant en el teu rol dins l'equip/s i l'organització, reflexionant sobre la metodologia i sempre treballant des de l'experiència compartida, aquest és el teu espai.

Els àmbits que es treballaran són el de Gent Gran, Salut (Salut Bàsica i Especialitzada, Salut Mental i Diversitat Funcional) i Serveis Socials Bàsics d'Atenció Primària. En cada àmbit es faran 6 sessions online (1 al mes) d'una 1h i 30 minuts. Les dates i hores programades per a les sessions dels àmbits de Gent Gran i Serveis Socials seran els 22 de març, 12 d'abril, 26 d’abril, 24 de maig, 14 de juny i 5 de juliol de 17.30 a 19 hores, mentre que en l'àmbit de la Salut es faran el 29 de març, 12 d'abril, 26 d’abril, 24 de maig, 14 de juny  i 5 de juliol de 17.30 a 19 hores.

Si et vols inscriure fes clic sobre el nom del àmbit en concret i t'explicarem com ho has de fer:

En cas que vulguis realitzar les sessions de forma individual, contacta amb nosaltres al correu electrònic formacio@tscat.cat, i t’informarem del preu de les sessions. Si tens interès en participar i el teu àmbit de treball no es troba recollit entre els grups programats, ens pots escriure al mateix correu i proposar en quin grup voldries estar o veus adequada la teva participació.

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir