Pestanyes primàries

Compartir
785 visitas
07
maig
2021

S'amplia el termini per presentar comunicacions i pòsters per al IV CSSBE

 


El termini per presentar comunicacions i pòsters per al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que lidera el Col·legi de Pedagogia i que organitzem conjuntament els col·legis de Psicologia, Educadores i Educadors Socials i de Treball Social, s'ha ampliat fins el 31 de maig de 2021. Així que hi sou a temps d'aportar els vostres projectes! 

Aquestes experiències innovadores en format comunicació o pòster han de girar entorn a: 

  • Les dependències vers les addiccions (a les drogodependències, a les noves tecnologies, etc.)
  • Les dependències relacionals en el cicle vital (intra-familiar, en els estils educatius, en les relacions entre iguals, en les transicions del cicle vital, etc)
  • Les diversitats i altres situacions que generen dependència (processos migratoris, factors de vulnerabilitat, diversitat funcional, … )
  • Els sistemes generadors d’autonomia i dependència (l’ètica de la cura, feminització de la cura, interdependència, metodologies d’intervenció, treball grupal i comunitari.
  • Les dependències de la vida, també tractades des de la interdependència, l’enfortiment i l’autonomia, com a contrapunt. I tenint en compte el context de crisi sanitària, social i econòmica arran de la covid-19.

A la web del Congrés trobareu tota la informació de com s'han de presentar aquests materials per aquest esdeveniment que tindrà lloc el 16 i 17 de setembre de 2021, a Girona. Sota el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia", totes les ponències i les comunicacions posaran en vàlua les noves i bones pràctiques, on de ben segur portaran l’emprenta de la situació de pandèmia que estem vivint.

 

 

 

Compartir