Compartir
471 visitas
22
jun
2020

S'ajorna el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats per al setembre de 2021

 


Davant la incertesa sanitària de com evolucionarà la pandèmia provocada per la covid-19 i la seva afectació a l'hora de celebrar esdeveniments multitudinaris, s'ha decidir ajornar el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats previst per al 22 i 23 d’octubre de 2020. 

La nova data escollida és el 16 i 17 de setembre de 2021, al mateix lloc on estava previst, al Palau de Congressos de Girona.

Aquest Congrés està impulsat pel Col·legi de Pedagogs, que lidera l'organització en aquesta edició, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials, el Col·legi de Psicòlegs i el nostre Col·legi i, sota el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”, en aquesta nova edició es tractaran les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones. Tenint en compte totes les situacions viscudes per les i els professionals durant aquesta pandèmia, el Congrés també comptarà amb espais de reflexió i d'exposició d'experiències relacionats amb el coronavirus. 

Més informació sobre el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.

Compartir