Compartir
653 visitas
11
març
2020

Reprenem la campanya de col·legiació obligatòria

 


El Col·legi hem tornat a reactivar la campanya informativa adreçada a institucions, ajuntaments, consells comarcals, diputacions i entitats de Catalunya, en la qual es recorda l'obligatorietat de la col·legiació per part de les treballadores i treballadors socials que hi treballen. 

L'objectiu d'aquesta campanya és conscienciar sobre la importància i necessitat que estiguin col·legiades les i els professionals del treball social que exerceixin en l’àmbit públic com en el privat i per a les que exerceixin per lliure o per compte aliena, inclòs el personal de les administracions públiques. També es ressalta que tinguin present aquesta normativa en les noves contractacions. 

Un dret i un deure

A més d’una obligació, des del Col·legi entenem la col·legiació com un dret i un deure. Un dret que garanteix la representació dels nostres interessos, la promoció del nostre paper en la societat, així com l’ordenació de l’exercici professional. I un deure que assegura el compromís deontològic i la qualitat en l’atenció a la ciutadania. A més, col·legiar-se suposa un creixement com a col·lectiu professional i ens permet una major presència i força dins els espais de presa de decisions. 

Més informació

 

Compartir