Compartir
2428 visitas
04
jul.
2019

Refresca't amb els nous cursos del Col·legi!

 


Us hem preparat una tornada de vacances plena de cursos interessants! Des del Col·legi ja hem començat a tancar les primeres formacions que es duran a terme a partir del mes de setembre, amb l'objectiu que puguis seguir ampliant o reciclant els teus coneixements en diferents àmbits del treball social

A la web, de moment, ja tenim publicats una vintena de cursos que es faran tant a la Seu Central com a les diferents delegacions del Col·legi. L'oferta és molt variada. Trobaràs cursos sobre serveis socials, abús sexual infantil, gestió de la diversitat familiar, intervenció psicosocial en emergències, gestió de situacions violentes, anàlisi de genogrames, diagnòstic i informe social, entre d'altres. 

Segueix atenta a la nostra web perquè en les properes setmanes anirem afegint nous cursos que poden ser del teu interès. 

Consulta l'oferta formativa per al darrer quadrimestre de l'any

Tallers de recerca de feina

Al setembre també reprendrem els tallers de recerca de feina que ofereix el nostre Servei d'Orientació Laboral i Borsa de Treball. Tindrem diferents formacions per a col·legiades i precol·legiades repartides per les delegacions del Col·legi que us serviran d'ajuda si esteu en procès de buscar noves oportunitats laborals. 

Consulta els tallers de recerca de feina  

 

 

Compartir