Compartir
765 visitas
23
des.
2021

Reconeixement del Fons de Publicacions del Col·legi

 


La Junta de Govern ha aprovat, a petició de l'Assessoria de Publicacions no Periòdiques, la regulació del Fons de Publicacions del Col·legi com a bé material i immaterial del patrimoni col·legial. 

Això suposa un reconeixement al valor i la importància d'aquest Fons i el compromís de custodiar, incrementar, informar i posar a disposició de consulta de col·legiades i col·legiats i d'aquelles persones que puguin estar interessades tot aquest preuat material editorial. Per tant, aquest Fons, que actualment es pot veure en format online a l'Exposició virtual de publicacions del Col·legi, estarà obert a consulta de forma presencial a les instal·lacions del Col·legi. 

Actualment, aquest Fons, que anirà incorporant periòdicament les noves obres editades pel Col·legi, està constituït per 66 llibres especialitzats sobre el treball social i els serveis socials, que suposen un importantíssim patrimoni que recull sabers, innovacions, propostes, debats i descobertes entorn la nostra disciplina.  

Per a l’Assessoria de Publicacions no Periòdiques la regulació d'aquest Fons significa una contribució al coneixement teòric, metodològic i de la pràctica del treball social i dels Serveis Socials, aixó com una bona mostra del reconeixement del treball i de la confiança en el Col·legi de les autores i autors signants dels libres.

 

Compartir