Compartir
836 visitas
25
febr.
2015

Recollida de signatures per fer front a l’Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica

 


El Col·legi Oficial de Treball Social, amb el seu compromís en la lluita pel dret a la dignitat de les persones,  s’adhereix a la recollida de signatures per impulsar la ILP “Mesures Urgents per fer front a l’Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica”. Per aquest motiu, us animem a totes i tots a venir a les Seus de les diferents  delegacions del Col·legi de Treball Social per deixar la vostra signatura i ajudar a impulsar aquesta iniciativa popular.

D'esquerra a dreta: Núria Carrera, Degana del Col·legi; Juan Manuel Rivera, Vicesecretari; Montse Grau, Gerent i Marga García, Vicedegana. Firmant: Montse Mas, Secretària.

 

 

La proposició de llei de mesures urgents per fer front a l’emergència habitacional i a la pobresa energètica és una iniciativa de l’Observatori DESC, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Catalunya (PAH) i de les entitats veïnals, socials i ecologistes de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica. Unes entitats que, davant de l’alarmant creixement de desnonaments i de persones afectades per la pobresa energètica, demanen amb urgència canvis legislatius.

D'esquerra a dreta: Rosa Maria Ferrer, directora de la revista RTS, Núria Carrera, Degana del Col·legi, i Lucía Guerrero, Tresorera.

Les principals mesures que es manifesten en aquesta crida estan enfocades a la lluita contra el sobre endeutament de persones consumidores relacionat amb l’habitatge habitual;  a evitar els desnonaments que puguin conduir a una situació de manca d’habitatge; evitar la pobresa energètica lligada a la situació d’exclusió habitacional; així com mesures per garantir la funció social de la propietat i impulsar la creació d’habitatges assequibles.

Us animem a participar!

Compartir