Compartir
635 visitas
01
jul.
2022

Reclamem a la Generalitat l’adjudicació d’unes places d’oposicions atorgades el desembre de 2021 i que afecta un centenar de treballadores socials

 


El Col·legi hem enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació en la qual reclamem a la Generalitat l’adjudicació d’unes places d’oposicions atorgades el desembre de 2021 i que afecta, concretament, a 96 treballadores i treballadors socials. 

En aquest escrit qualifiquem d'indignant aquesta situació, on la Funció Pública ni adjudica les places ni dona cap resposta clarificadora als requeriments realitzats pel Col·legi. Les oposicions, que es van convocar el 2019, eren per proveir 173 places de treball social per a la Generalitat de Catalunya. Al desembre de 2021 es van publicar les llistes definitives d'aprovats però les places encara estan pendents d’assignar. 

Per això, des del Col·legi exigim a la Generalitat “una resposta immediata” per respecte a aquestes persones que han aprovat les oposicions i a tot el col·lectiu de treballadores socials.

Llegeix la nota de premsa

Compartir