Compartir
841 visitas
23
nov.
2017

Quina Catalunya vol ser Catalunya?

 

catatlunya, futur


Dimarts 21 de novembre Núria Carrera representant el Col·legi, va assistir a la roda de premsa que presentava el Congrés Participatiu Catalunya i Futur.

El primer think tank català obert al públic, transparent i participatiu, del qual el Col·legi en forma part juntament amb universitats, experts i ciutadans i ciutadanes de tot tipus de sensibilitats, vol donar resposta a la pregunta Quina Catalunya vol ser Catalunya? que vehicularà les propostes per mitjà del primer Congrés Participatiu Catalunya i Futur els mesos de febrer i març amb debat en línia, la redacció de les ponències provisionals per comitès tècnics i amb un membre de l'IEC compromès en cadascuna d'elles. A l'abril tindran lloc les sessions de cloenda de cadascuna de les àrees per arribar a les conclusions finals en la cloenda del Congrés i al mes de maig de l'any vinent està programat un Congrés internacional on es faria la Declaració de Barcelona.

La ponència marc ha estat elaborada per una vuitantena d'experts i parla de cultura, educació, justícia social, medi ambient, política econòmica, sectors productius i infraestructures, sense defugir aspectes de caire polític com la sobirania, drets i deures, la sobirania, la funció de l'Estat, la seva estructura i les relacions institucionals. 

Timing del Congrés

Compartir