Compartir
256 visitas
18
jul.
2022

Publiquem més de 1.550 ofertes de feina a la nostra Borsa de Treball durant el primer semestre de l'any

 


La Borsa de Treball del Col·legi ha publicat en aquest primer semestre de l'any un 30% més d'ofertes de feina en relació al mateix període de 2021. En total, el portal ha recollir 1.562 noves oportunitats laborals de treball social. 

Una vegada més es confirma que la Borsa de Treball del TSCAT és la millor eina per cercar totes les ofertes de la professió, sigui quin sigui l'àmbit o la ubicació. Una dada molt significativa és que s’ha incrementat en més d’un 40% les ofertes pròpies respecte als primers sis mesos de l'any anterior. Això vol dir que 250 de les ofertes publicades sortien exclusivament a la nostra Borsa de Treball i no a cap altre portal de cerca de feina, posant de manifest que cada cop les empreses i entitats confien més en l’eficàcia de la nostra plataforma per buscar professionals.

Els àmbits de treball més demandats han estat el de gent granimmigració (vinculat a l'acollida de refugiades i refugiats d'Ucraïna), inserció laboral i infància i adolescència

Destacar també que en aquest primer semestres s'han inscrit a la Borsa de Treball més de 150 col·legiades (ja són 2.320 en total) i 100 noves entitats, que sumen un total de 642. 

Visita la nostra Borsa de Treball 
 

Compartir