Compartir
3182 visitas
10
abr.
2019

Properes sessions informatives dels màsters i postgraus on hi col·labora el Col·legi

 


T'estàs plantejant fer algun postgrau o màster relacionat amb el treball social? Ara és un bon moment! S'ha obert el període de preinscripció per a diferents programes formatius universitaris amb els quals hi participa i/o col·labora el Col·legi. A més, per estar col·legiada podràs gaudir d'un descompte en el preu en tots ells.  

Aquests són els que actualment tenen oberta la preinscripció:

Postgrau en Peritatge Social

Coorganitzat entre el Col·legi i la Universitat de Vic-Catalunya Central (UVic), aquest postgrau té com a finalitat l'especialització en ciències socials forenses dels professionals de l'àmbit social, una nova sortida laboral emprenedora per a aquest col·lectiu i que dóna resposta a la demanada per part dels diferents estaments judicials i de les diferents parts immerses en un procés judicial, d'aportar al procediment el dictamen tècnic d'un/a professional especialitzat/da en coneixements específics de l'àmbit social.

Ja s'ha obert la preinscripció per aquest curs, que començarà a l'octubre i és presencial. Les col·legiades disposeu d'un 15% de descompte sobre el preu del Postgrau.

Més informació sobre el Postgrau en Peritatge Social 

SESSIÓ INFORMATIVA
Dijous 16 de maig, a les 17:30h, a la Seu Central del Col·legi. Inscriu-te 

 

 

Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment

Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra, organitzat per l’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus i en el qual hi col·labora el Col·legi. Aquesta titulació té com a objectiu fonamental formar professionals de la salut en l’àmbit de la recerca de les malalties cròniques i l’envelliment. El màster té una durada d’un curs acadèmic, és semipresencial i dóna accés a programes de doctorat. Les col·legiades tindreu un descompte del 15%.

Més informació sobre el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment  

SESSIÓ INFORMATIVA
Dimarts 30 d'abril, a les 17h, a la Sala Laietana del Casal del Metge (C/Tapineria, 10). Inscriu-te 

 

Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa

2a edició d'aquest Màster que ofereix la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, dissenyat i implementat amb la col·laboració del Col·legi. La titulació té l’objectiu de formar especialistes en metodologies d’intervenció social i educativa innovadores per a l’acompanyament de persones, grups i comunitats en processos de canvi. L'inici del Màster serà a l'octubre i el format és semipresencial (75% virtual i 25% presencial). 

Més informació i/o preinscripcions 

Compartir