Compartir
242 visitas
30
set.
2020

Prop de 1.300 col·legiades actualitzen les seves dades a la nostra web

 


Des de que vam iniciar a principis de setembre la campanya d'actualització de la nostra base de dades, prop de 1.300 col·legiades i col·legiats han accedit a la seva àrea personal de la web per modificar o afegir les seves dades (telèfon, adreça, lloc i àmbit de treball, etc.). 

Us volem agrair a totes i tots vosaltres que hagueu dedicat una estona del vostre temps a actualitzar la vostra informació, que ens ha de servir per oferir-vos una experiència més personalitzada i més ajustada als vostres interessos. 

 

Com actualitzo les meves dades?

El procediment és molt senzill. Simplement heu d'entrar a la nostra web i accedir amb el vostre usuari i contrasenya. Seguidament us apareixerà un missatge que us premetrà anar a la part de la web on podreu modificar el vostre perfil.

La campanya d'actualització de dades durarà fins el 16 d'octubre. Totes les persones que actualitzeu les vostres dades abans d'aquesta data, entrareu en el sorteig d'una una inscripció gratuïta a quasevol de les formacions pròpies que organitza el Col·legi, excloent màsters i postgraus.

Tot i això, us recordem que un cop finalitzada la campanya, podreu seguir actualitzant les vostres dades en qualsevol moment que volgueu, accedint a la vostra àrea personal de la web. 

Compartir