Compartir
548 visitas
27
jun
2013

Primer Congrés de Serveis Socials Bàsics

 


2013-09-26L’any 1997 tres col·legis professionals -CEESC, COPC i COTSC- vam organitzar la primera Jornada de Serveis Socials d’Atenció Primària amb la intenció que fos un espai de formació i debat professional. Des d’aleshores, hem mantingut aquesta fórmula de treball coordinat intercol·legial i aquest esdeveniment arriba ara a una simbòlica desena edició.

En aquest període, hem millorat i aprofundit en aquest espai que oferim bianualment als professionals dels Serveis Socials Bàsics. Som un referent per als professionals d’àmbit local de Catalunya i som, també, un espai de formació permanent per a les tres figures professionals que configuren els equips de Serveis Socials Bàsics: treballadors socials, psicòlegs i educadors socials.

Cada edició de les Jornades ha respost a un lema triat i consensuat en el marc dels comitès organitzador, científic, assessor i institucional. Cada Jornada ha volgut plantejar fórmules innovadores en el panorama formatiu i, per fer-ho, ens han acompanyat figures rellevants d’àmbits diversos com ara la universitat, l’economia, la sociologia o la justícia… Així mateix, han sorgit noms de professionals del nostre àmbit que han estat cabdals per l’interès mostrat en aprofundir en el binomi teoria-pràctica.

Després d’aquesta exitosa trajectòria, doncs, per  a l’any 2014 ens hem marcat un nou repte: oferir el Primer Congrés de Serveis Socials Bàsics. Creiem que organitzar un congrés permetrà assentar coneixements i, de la mateixa manera, el caràcter científic d’un congrés ajudarà a donar valor a la tasca realitzada fins ara i als mètodes de treball utilitzats pels professionals dels Serveis Socials, sense deixar de banda la importància de mantenir un espai d’intercanvi entre professionals.

Us convidem a reservar-vos el dijous 26 de setembre, per assistir al Col·loqui de presentació de les conclusions de les 9 Jornades de Serveis Socials Bàsics i del Primer Congrés de Serveis Socials Bàsics.

Compartir