Compartir
621 visitas
06
jun
2013

Prestacions del Programa d´Atenció a la Maternitat en Risc

 


El Programa “ATENCIÓ A LA MATERNITAT A RISC” de l’Associació Salut i Família amb el suport del CatSalut ofereix serveis a les dones i famílies vulnerables arreu de Catalunya a l’àmbit de la prevenció de la interrupció voluntària de l’embaràs i la promoció de la salut reproductiva i materna. En aquest sentit, us faig avinent el nostre ventall actual de prestacions:

- Test d’embaràs immediat, fiable i gratuït.

-  Contracepció immediata i gratuïta amb un dels següents mètodes:

  • Implantació d´un dispositiu intrauterí amb alta càrrega de coure de cinc anys de durada.
  • NOU SERVEI: Col·locació d´un implant hormonal subdèrmic IMPLANON de tres anys de durada.

-  Tramitació immediata i gratuïta del document d’accés als serveis sanitaris.

-  Informació i acompanyament individual gratuït a les dones de tots els orígens que es troben en situació d’embaràs no desitjat. Aquesta prestació es basa en els principis pro-elecció i aplica les opcions previstes a la llei de “salud sexual y reproductiva y de la interrupción voluntaria del embarazo 2/2010” de 3 de març.

Grups de suport a la maternitat adreçats a dones de tots els orígens que tenen fills/es menors al seu càrrec. Servei de guarderia.

NOU SERVEI: Grups de suport i orientació adreçats a mares adolescents i joves de tots els orígens. Servei de guarderia.

NOVA LÍNIA “LA INFÀNCIA ÉS ESSENCIAL”: prestacions per a prevenir la pobresa i la privació infantil. Ajuts a la nutrició de lactants i orientació sobre ajuts públics a famílies.

Estic a la vostra disposició per a qualsevol informació o consulta addicional sobre el particular i em plau de recordar-vos  que el nostre horari de programació és de 9h a 19:30h dilluns i dimecres, de 9 a 18 hores dimarts i dijous i de 9h a 16:30h el divendres  als telèfons  93 268 24 53 i 93 268 36 00.


TOTS ELS SERVEIS SÓN GRATUÏTS

Compartir