Compartir
799 visitas
11
gen.
2022

Presentem la recerca guanyadora del Xè Premi Dolors Arteman

 


El 26 de gener, la Delegació de Tarragona del Col·legi acollirà la presentació de la publicació de la recerca guanyadora de la X edició del Premi de Recerca de Treball Social Dolors Arteman en la categoria de "Millor treball de recerca finalitzat". La presentació es farà en format híbrid, amb la possibilitat de seguir-lo presencialment (places limitades) o pel nostre canal de Youtube.

És tracta del treball "El trabajo social en acción. Prácticas profesionales en los Servicios Sociales Básicos", obra de Sergi Sánchez Castiñeira, tècnic de polítiques socials a la Diputació de Barcelona i professor associat de Treball Social a la Universitat de Barcelona. Aquest treball, que se centra en la tasca d'un equip de Serveis Socials de Tarragona, explora com les i els professionals del treball social busquen la manera de donar suport i capacitar les persones usuàries que arriben amb greus problemàtiques econòmiques i socials. 

L'acte, que s'iniciarà a les 17h, l'obrirà la degana del Col·legi, Conchita Peña; i seguirà amb la intervenció de la vicedegana de la Delegació, Emma Pérez Pla. Seguidament, l'autor presentarà els objectius, metodologia, procés, conclusions, etc. de la recerca. 

Les persones que assisteixin presencialment podran tenir un exemplar de la publicació. A partir de la data de la presentació, les persones interessades podreu aconseguir el llibre tant a la Seu Central com a la resta de Delegacions territorials del Col·legi. 

Cal fer inscripció prèvia indicant quina modalitat s'escull a l'hora de fer el seguirment.  

 

Compartir