Compartir
2763 visitas
14
nov.
2016

Presentat el Dossier de Treball núm. 1 'Intervenció de Treball Social en Salut Mental'

 

dossier treball, Treball Social, salut mental


Dijous 10 de novembre es va presentar amb èxit el Dossier de Treball núm. 1 'Intervenció de Treball Social en Salut Mental' a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Aquest Dossier vol configurar l'especifitat del treball social en salut mental, reflectint una diversitat de rols que defineixen les intervencions més específiques de la professió en aquest àmbit i que s' haurien de tenir en compte per aconseguir l'especialitat del treball social en salut mental.

L'Acte va anar a càrrec de Marga Garcia, Vicedegana 1° del Col·legi, Montserrat Bacardit de l'Assessoria de publicacions no periòdiques del Col·legi, Alicia Casals i Patricia Segura, dos de les autores de l'esmentat Dossier.

Garcia va posar èmfasis en la importància d’aquest dossier, ja que “és innovador i forma part d'una nova col·lecció i, per tant, d'una nova manera de coneixement”. Bacardit per la seva banda va explicar les tres vessant d’aquest dossier: històrica, teòrica i grupal. Casals va voler remarcar que “la disciplina del treball social ajuda a la societat a ser més humana” i Segura que “els treballadors socials som quin tenim la visió més àmplia perquè veiem la transversalitat del cas”

Aquí podreu veure el Dossier de Treball núm. 1 'Intervenció de Treball Social en Salut Mental' complet

Si us ho vau perdre o bé us vau quedar amb ganes de més, aquí podeu veure el vídeo complet

 

 

Compartir