Compartir
611 visitas
03
set.
2013

Presentació i Pràctica de les constel·lacions Socials

 


PRESENTACIÓ I PRÀCTICA

DE LES CONSTEL.LACIONS SOCIALS

Solucions sistèmiques aplicades a l’àmbit social

 

Data i horari: Dimecres 9 d’octubre a les 17’30 h.

Lloc: Seu del Col.legi Oficial de Treball Social de Girona

A càrrec de: Susana Gómez, Pilar Gràcia i Robert Polo

 

Les Constel.lacions Socials sorgeixen de les Constel.lacions Familiars i Sistèmiques creades per l’alemany Bert Hellinger.

 

Les persones estem vinculades i implicades en diferents sistemes:  familiar, cultural, històric, social, etc. que influeixen en el procés de socialització.  Al llarg de les nostres vides, tots formem parts de nombrosos sistemes. La família és el més important i és on s’originen la majoria dels conflictes.

El treball pràctic amb constel·lacions  ens permet canviar la manera de viure’ls, aportant “imatges de solució” que afavoreixen la comprensió, el respecte, l’autonomia i la llibertat.

Les constel.lacions familiars s’estan aplicant en molt àmbits: ensenyament, organitzacions, empreses, salut, etc. Ens permeten una mirada ampliada de les diferents dimensions personals:  transgeneracional,  intrageneracional,  intergeneracional  i la intrapsíquica.

Els professionals de l’àmbit social,  treballem amb usuaris que sovint estan en situacions de risc i vulnerabilitat. Per tant en la relació d’ajuda estem subjectes a tensions, frustracions, etc, que es generen degut a les delicades situacions vitals que acompanyem.

En aquesta presentació, a mes de la explicació del mètode, s’informarà sobre el curs de 20 hores de duració, que es preveu programar formant part de les activitats formatives del col·legi.

El nombre de places és de 20, per rigorós ordre d’inscripció. El període d’inscripció finalitza el dimarts 7 d’octubre.

Compartir