Compartir
466 visitas
29
març
2012

Presentació del segon número de Pedagogia i Treball Social. Revista de Ciències Socials Aplicades

 


Presentació del segon número de Pedagogia i Treball Social. Revista de Ciències Socials Aplicades

 

Amb motiu de la publicació del segon número de “Pedagogia i Treball Social. Revista de Ciències Socials Aplicades”, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i l’equip editorial de la revista han organitzat conjuntament un cicle de presentacions que tindran lloc el 26 de març a Girona, el 27 de març a Vic i el 12 d’abril a Barcelona.

 

Els actes comptaran amb la participació de diferents autors/es d’articles del segon número de la revista, i en alguns casos acompanyats de professionals del territori que exposaran la seva pràctica relacionada amb la temàtica de l’article: acolliment residencial d’infants, educació social als serveis socials comunitaris i paradoxes del treball social, entre d’altres.

 

“Pedagogia i Treball Social. Revista de ciències socials aplicades” és una revista internacional, digital, gratuïta, semestral i de caràcter científic centrada en la difusió i intercanvi de coneixements útils per orientar la intervenció social i educativa. Promoguda des de la Universitat de Girona, neix amb la voluntat de completar la producció internacional sobre pedagogia i treball social contribuint a l’avenç de coneixement i d’epistemologies dins l’àmbit de la intervenció social.

Compartir